miercuri, 9 decembrie 2009

ECOTEK 100 - Aditiv ulei


Acest aditiv concentrat a fost conceput în Anglia, ca în cele mai grele condiţii – pentru performanţe extreme – să protejeze motorul Dvs. de uzură. În formă nediluată conţine compuşi care protejează împotriva uzurii, antioxindanţi, dispengenţilor, detergenţilor şi pentru schimbarea viscozităţilor care sunt în echilibru perfect. Specialiştii nu recomandă aditivarea ulterioară a uleiurilor, dar datorită complexităţii şi echilibrului interior al ECOTEK 100, acesta poate fi adăugat la oricare tip de ulei mineral sau sintetic, nou sau uzat. Putem adăuga pentru a folosi autoturismul în condiţii extreme (ex. condiţii de concurs, pt. tuning) sau pentru a regenera uleiul uzat.

Domenii de utilizare:

- Automobile turbo, biturbo şi motoare supraalimentate
- Automobile Grand Tour, Track şi Rally - motoare unicate şi tunate
- Motoare turbo modificate (nitro) - maşini de teren şi trailere
- Motociclete de mare randament - motoare de curse
- Motoare cu amestec sărac, cu injecţie directă, LPG
- Motoare diesel sau supraalimentate
- La motoare uzate pentru regenerare

Specificaţii:

Caracteristicile ECOTEK 100 adăugat la ulei adecvat sunt: - indexul de viscozitate în ulei de bază adecvat este 5W40 API: SL/CF motortest totalizat: Pass III-F; IV-A; VG; VIII şi CAT 1M-PC. ACEA: Pass: TU5-JP; TU3-MS; XUD11-BTE; M111SL; OM602A; VWICTD; VWTDI şi VG.Alte teste: MB 229.1, 229.3; VW 502.00/505.00; PG TU5; VW Turbo Diesel şi Intercooled; BMW Long Life 98; MB M111E cu reducerea consumului de carburant.

Modul de utilizare:

ECOTEk 100 este de mare viscozitate, din această cauză trebuie încălzită în recipientul închis în apă caldă, trebuie turnat în motor cald şi prebuie parcurşi câţiva km pentru efectul dorit. Pentru tuning şi performanţe extreme trebuie adăugat la ulei proaspăt şi de bună calitate 10%- 100 ml la 1 litrul de ulei. Pentru regenerarea uleiului uzat se foloseşte în cantitate de 100-200 ml ECOTEK 100 pentru 1 litru de ulei în funcţie de calitatea uleiului.

PRET: 1l = 230 lei