marți, 15 decembrie 2009

METABOND OLD SPEZIAL - Tratament motor


Descrierea produsului:

Prosusul Old Spezial se poate folosi la motoare foarte uzate de orice tip, benzină, diesel, wankel, gaz sau cu turbo, datorită calităţii sale de ungere până la temperatura de 1100°C.
Viscozitatea produsului Old Spezial a fost dezvoltată în aşa fel, ca să menţină funcţionarea lină a motoarelor uzate. În majoritatea maşinilor cca. 60% din energia medie folosită din combustibil se pierde prin rezistenţa gazelor de eşapament, a răcirii, şi a frecării interioare la rulmenţi, pistoane. segmenţi, axe cu came, supape, pinioane, axe de echilibrare. Old Spezial scade această frecare cu până la 50%, ceea ce rezultă creşterea puterii şi reducerea consumului. Uleiul de motor transportă microparticulele oriunde există frecare. Datorită mărimii microparticulelor, acestea ajung la denivelările din suprafeţele metalice din cilindri, pistoane, segmenţi, rulmenţi, axe, etc., la părţile aflate în frecare a acestora, unde se depun şi se fixează.
Astfel Old Spezial asigură o ungere de siguranţă, datorită coeficientului mic de frecare uşurează funcţionarea motorului, care este baza creşterii puterii şi reducerii consumului de carburant.

Avantajele folosirii produsului Old Spezial:

- uşurează schimbarea de viteză
- scade uzura până la 50%
- caracteristici de randament mare
- reduce costurile
- scade pierderea de ulei
- curăţarea interioară a motorului
- mărirea randamentului motorului
- scade consumul de combustibil
- mărirea confortului de călătorie
- calităţi bune în caz de incidente
- scade zgomotul de motor
- mărirea vieţii motorului
- înbunătăţirea caracteristicilor de pornire
- scade noxele emise
- echilibrarea temperaturii de ulei de motor şi de angrenaj

Mod de utilizare:

A se agita bine inaintea introducerii in motor.
- Se recomanda schimbarea uleiului si a filtrului, omogenizarea OLD SPEZIAL prin agitare, introducerea in motor cald si parcurgerea a minim 100 km.Daca am schimbat uleiul si filtrul putem pune tratamentul ulterior cu ocazia primei deplasari lungi.
- Dupa parcurgerea aproximativ a 400 km verificam nivelul de ulei completand cu ulei pana la nivelul maxim si urmarim din acest moment consumul de ulei la 1.000 km.


O aplicare a produsului este de ajuns pentru 30-50000 km.

Domenii de utilizare:

Old Spezial se foloseşte la autoturisme, motoare, tractoare, autocamioane, motoare de vapor, chiar la catalizatoare, se poate adăuga la orice tip de ulei de motor mineral, semisintetic sau sintetic.

PRET: 250 ml = 196 lei