duminică, 6 decembrie 2009

METABOND WF - Vaselina


Vaselină dezvoltat pentru folosire îndelungată, cu soluţie de înnobilare care favorizează alunecarea, rezistent la apă şi la uzuri.


Vaselina WF pe bază de calciu, multifuncţională, formată din uleiuri minerale şi sintetice, având proprietăţi foarte bune de aderenţă. Produsul conţine materiale speciale de mare capacitate pentru cazuri de utilizare în condiţii grele. Vârfurile rugozităţilor sunt unse de materialul solid special conţinut de vaselină. Aspectul exterior: unsoare de culoare galben deschis, cu fibră lungă. Prin utilizare METABOND WF asigură prelungirea duratei de utilizare între ungeri, creşterea siguranţei în funcţionare şi mai puţină întreţinere. Produsul este rezistent la spălarea din rulmenţi şi din locurile de ungere, asigurând funcţionare bună chiar şi în condiţii extreme. Caracteristicile excepţionale de rezistenţă la apă sunt valabile şi în cazul apei de mare, ungerea fiind asigurată şi în medii acide sau bazice. Reduce substanţial uzurile suprafeţelor de frecare prin contact. Are domenii de utilizare universale, capacitate de rezistenţă la presiuni mari, aderenţă mare, asigură protecţie sigură la coroziune, este rezistent la apă rece, caldă, acizi, baze, împiedică formarea ruginei la îmbinări, asigură stabilitate contra îmbătrânirii şi forfecării, are capacitate de pompare şi transmitere bună, cu utilizare în regiuni de temperatură -25 ....+140°C.

Domenii de utilizare:

METABOND WF este o vaselină care se poate utiliza la presiuni ridicate atât la vehicule, cât şi la utilaje industriale, agricole şi de construcţii, chiar şi în cazul utilizării în condiţii grele (sarcini variabile, umiditate mare, prezenţa apei sărate). Produsul se poate utiliza la subansamblele oricărui tip de maşină care lucrează în condiţii grele, la lagăre de alunecare şi rostogolire, articulaţii, sisteme de ghidare a macaralelor, patine de alunecare şi îngropate, osii flexibile, pompe de apă, la rulmenţi cu solicitare extremă. Se poate utiliza la ungerea agregatelor pentru construcţii, maşini de forţă, maşini agricole, tractoare, macarale, rulmenţi de osie ale electrocarelor, la care nu se impun intervenţii frecvente.

Modul de utilizare:

Este identic cu cea a vaselinelor obişnuite. Prevederile constructorilor de rulmenţi trebuie respectate.

Ambalaj: patron standard de 400g

Pret: = 203 lei