vineri, 18 decembrie 2009

REDTOP - capcana pentru muste 8l

REDTOP – capcană pentru muşte REDTOP este un sistem care provine din Africa de Sud pentru prinderea muştelor şi astfel casa şi curtea, inclusiv clădirile pentru animale vor scăpa de invazia acestora. Conţine trei piese: sac de folie, capac cu sită roşu şi praf Pongo pentru ademenirea muştelor.


Produsul este ecologic. Funcţionarea sistemului este următoarea: mulţumită prafului de ademenirea muştelor, ele intră prin capacul de sită în sacul de plastic, iar de acolo nu pot scăpa. Muştele totdeauna zboară spre lumină, dar capacul nu permite intrarea luminii. În sacul de folie turnăm până la nivelul 1/4 apă şi praful Pongo, iar muştele zboară în partea rămasă goală a sacului şi ademenesc muştele din afară. După aceasta, pier.

Modul de folosire: turnăm praful şi apă călduţă în sacul de folie şi aşezăm capacul roşu la loc. Sistemul Redtop este mai efficient dacă îl aşezăm la loc însorit, la cca. 2 m înălţime şi la cel puţin 10-15 m de casă. Începe să aibă efect după 2-6 zile, pentru că apa trebuie să intre în contact cu praful Pongo. Primele muşte intră după 2-3 zile, sistemul atinge randamentul maxim după 5-6 zile şi are efect 30-40 zile.Trebuie completată apa evaporată, nu trebuie lăsat să se usuce praful.După 5-6 săptămâni - deoarece sistemul nu conţine susbstanţe toxice - conţinutul din sacul de folie trebuie golit în WC, iar sacul se poate umple cu altă doză de praf Pongo. La venirea timpului friguros sistemul trebuie spălat şi păstrat la loc ferit până la primăvara următoare.

Pret: 99 lei