sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Caramba Magic Wonder Spray universal de curatire 300 ml

Caramba Magic Wonder spray de curăţat - Senzaţia de curăţenie, strălucire şi protecţie pentru orice suprafaţă netedă. Recomandat de PS Motorrad. Control DEKRA: curăţare foarte delicată. Curăţă, lustruieşte şi protejează concomitent. Este un produs ideal 3 în 1!
Domenii de utilizare: Oferă calitatea a opt produse diferite -de la soluţia pentru suprafeţe de sticlă, roţi, materiale plastice până la suprafeţe lăcuite. Produs sezonier ideal. Potrivit pentru orice suprafaţă netedă la autoturisme, motociclete, bărci şi în domeniul casnic.
Mod de folosire: Folosirea produsului este fantastic de simplă: nu este nevoie pentru o curăţare prealabilă. După agitare pulverizăm peste suprafaţa, ştergem cu o lavetă cu microfibre şi polişăm până la efectul strălucitor. După caz repetăm ştergerea cu o cârpă uscată şi moale. Dacă suprafaţa de curăţat nu este foarte murdară, putem aplica soluţia doar peste lavetă.
Avantaje: - Curăţă, îngrijeşte şi protejează materialele următoare: lacuri, materiale plastice, crom, suprafeţe de piele, sticlă, parbrizul, oglinda, aluminiu, lemnul lăcuit, jenţi, capac de protecţie.
- deosebit de eficient impotriva substanţelor uleioase, grăsimi si insecte
- curăţă delicat, nu este nevoie de o curăţare prealabilă
- ideal pentru protecţia suprafeţelor după spălarea maşinii (mânere, ghedere, interiorul portbagajului)
Provenienţă: Germania.
Ambalaj: 300ml.

Pret: 51 lei