luni, 4 ianuarie 2010

Caramba set reinoire - reparare parbrize

Setul de reînnoire-reparare parbrize Caramba - Setul de reînnoire-reparare parbrize Caramba pune în aplicare nanotehnologia de ultima generaţie pe parbrizul dvs. Cu ajutorul stratului exterior picăturile de ploaie se scurg în timpul mersului şi murdăria, gheaţa şi gândacii pot fi curăţaţi cu uşurinţă. Vizibilitate este îmbunătăţită considerabil şi astfel se măreşte siguranţa circulaţiei.

Mod de aplicare:
Curăţare: Curăţaţi cu grijă parbrizul umed cu laveta cu microfibre (albastru) şi crema de curăţat (1) (agitaţi flaconul înainte de utilizare). Clătiţi cu apă abundentă, curăţaţi cu laveta de lustruire şi ştergeţi cu un prosop de hârtie disponibil în comerţ până se usucă.. Atenţie:Înainte de utilizarea lavetei de recondiţionare parbrizul trebuie să fie curăţat de praf, grăsimi şi tenzide şi trebuie să fie uscat complet. Nu lăsaţi urme de cremă de curăţare pe parbriz. Curăţaţi cu grijă stratul de ceară sau de silicon înainte de aplicarea soluţiei de recondiţionare. Atenţie:Nu poate fi utilizat pentru recondiţionarea materialelor plastice, a policarbonatelor, materialelor acrilice, plexiglasului sau a căştilor de protecţie.
Formarea unui strat de protecţie: Frecaţi parbrizul uscat cu o lavetă(2) îmbibată în soluţia de reînnoire până acesta devine lucios, curat şi fără pete. Parbrizul trebuie lustruit cu laveta de recondiţionare (2), până la îndepărtarea tuturor resturilor. Aplicaţi numai la o temperatură de 15-25 oC.
Finisare: Ştergeţi uşor cu laveta de finisaj (3) după 15 minute şi îndepărtaţi eventualele pete şi resturi de pe parbriz. Nu utilizaţi soluţia de finisaj în încăperi închise sau expus la soare! În perioada de uscare de cca. 2 ore parbrizul nu poate avea contact cu apă şi evitaţi solicitarea mecanică a parbrizului. Numai pentru uz extern! Vă recomandăm să ştergeţi cauciucul de pe lamele ştergătoare cu laveta de finisaj (3).
Rezistenţă la uzură: Efectul setului de reînnoire parbrize Caramba durează cca. 24 de luni sau 50 000 km parcurşi, setul fiind foarte eficient. Este rezistent la aparate de spălat cu jet de aburi. Dacă efectul soluţiei de protecţie scade, puteţi să aplicaţi soluţia de recondiţionare a parbrizului conform instrucţiunilor de utilizare la intervale dorite.Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Ţineţi departe de surse de aprindere şi nu fumaţi în timpul aplicării. Se poate aprinde uşor.
Conţinut:
- pastă de curăţare
- laveta de recondiţionare
- laveta de finisaj
- laveta cu microfibre
- laveta de lustruire.
Avantaje:
- Vizibilitate mai bună în condiţii de ploaie şi ninsoare
- Picăturile de ploaie se scurg în timpul mersului
- Murdăria şi gândacii pot fi curăţaţi mai uşor

Pret: 65 lei