vineri, 8 ianuarie 2010

METABOND K5 300ml – Polis auto

Între componentele speciale ale Metabond K5 se numără hidrocarburile nearomate şi particulele de şlefuire ale emulsiei fără silicon. Acestea împreună cu soluţiile de alunecare formează o structură a suprafeţelor netede şi efect de strălucire. După mai multe folosiri ale produsului se micşorează efectul de şlefuire şi se măreşte efectul de polişare (lustruire).La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului! Se poate folosi pentru prelucare manuală sau cu aparat.
Domenii de utilizare: Pentru îndepărtarea zgârieturilor sau părţilor cu alte probleme mecanice sau termice din lacurile de auto după aplicarea sau nu a altor tipuri de paste de şlefuit.Pentru prelucrare fină. Service-uri, fabrici de autoturisme etc., pentru prelucare manuală sau cu aparat.
Mod de folosire: Se aplică produsul pe lacul auto sau se toarnă pe blană, burete şi se tratează suprafeţele cu defect. Cănd se observă luciul dorit, se poate termina tratarea suprafeţei şi se examinează suprafaţa, dacă trebuie repetată operaţiunea. Rămăşiţele albe se pot îndepărta uşor cu o cârpă moale. După preferinţe, se poate efectua şi o conservare fără o pregătire prealabilă.Efectele cele mai bune se pot obţine la o ultimă polişare cu o burete fină (după o şlefuire) la turaţie mică.Pentru încheiere se poate oferi soluţie de lustruit cu ceară, cu sau fără silicon. Dacă lumina soarelui este intensivă sau capota maşinii este caldă nu se polişează.