duminică, 10 ianuarie 2010

METABOND Starlight 2000 300ml - Polis auto

Componentele de ceară, polimeri, PTFE, soluţii de polişare, de alunecareşi de curăţare, echilibrul dintre acestea garantează modul de folosire manual sau cu aparat de şlefuire cel mai simplu. Asigură o strălucire impecabilă a suprafeţelor. La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului !
Domenii de folosire: Este recomandat pentru finisarea manuală sau cu aparat a lacurilor auto chiar şi a celor metalizate, (restabilite cu curăţător de lacuri K5) la service-uri, fabrici de autoturisme, ateliere de lăciure, casnic etc., pentru prelucare manuală sau cu aparat.
Mod de folosire: Produsul înainte de folosire trebuie agitată, cu ajutorul unei cârpe moale trebuie aplicată pe suprafaţă cu mişcări circulatorii, trebuie uscată şi polişată. La aplicarea produsului cu aparat de polişare, trebuie pornit aparatul la turaţie mică, iar ulterior se măreşte turaţia. Nu se polişază peste margini, iar după polişarea cu aparatul, trebuie finisat manual în sens invers cu o cârpă moale. Vârfurile şi marginile suprafeţelor trebuie curăţate şi polişate. Rămăşiţele uscate se pot şterge cu o cârpă moale, ceea ce va rezulta o suprafaţă foarte lucioasă. La o aplicare normală produsul nu lasă urme de culoare mai deschisă pe suprafeţele din material plastic de culoare mai închisă. Urmele uscate se îndepărtează uşor cu ajutorul unei cârpe moale sau în cazul unei suprafeţe aspre, cu o perie.Dacă lumina soarelui este intensivă sau capota maşinii este caldă nu se polişează.
Ambalaj: 300 ml.