sâmbătă, 9 ianuarie 2010

METABOND New Comet 2000 300 ml – Polis auto

Particulele de şlefuit din polimerii Metabond New Comet 2000, hidrocarburile nearomate şi dispersia echilibrată ale particulelor de dizolvanţi asigură o curăţare excelentă a suprafeţelor. După mai multe folosiri ale produsului se micşorează efectul de şlefuire şi se măreşte efectul de polişare (lustruire).Răşinile sintetice, componenţi reactivi şi soluţiile de alunecare asigură o structură a suprafeţelor netede şi efect de strălucire. Se poate folosi pentru prelucare manuală sau cu aparat.La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului !
Domenii de folosire: Soluţie de lustruit al suprafeţelor, lacurilor solicitate de condiţiile meteo/ poluare. Este alternativa de curăţarea sistemelor în două etape (curăţare, polişare şi conservare), cu ajutorul lui se pot curăţa şi reînnoi şi suprafeţete cromate. Service-uri, fabrici de autoturisme, de lăciure etc., pentru prelucare manuală sau cu aparat.
Mod de folosire: Produsul înainte de folosire trebuie agitată, cu ajutorul unei cârpe moale pentru polişare trebuie aplicată pe lacul curat cu mişcări circulatorii. La aplicarea produsului cu aparat de polişare, trebuie pornit aparatul la turaţie mică, iar ulterior se măreşte turaţia. Nu se polişază peste margini, iar după polişarea cu aparatul, trebuie finisat manual în sens invers cu o cârpă moale de polişare. Vârfurile şi marginile suprafeţelor trebuie curăţate şi polişate.Intensitatea curăţirii depinde de forţa aplicării. După o uscare scurtă va rezulta glaszură albă, ceea ce se poate îndepărta uşor.Părţile din material plastic trebuie acoperite înaintea polişării. Dacă lumina soarelui este intensivă sau capota maşinii este caldă nu se polişează.